Champion Wifi Speaker Medium

Champion Wifi Speaker Medium

1 299 kr

Fjernlager 4-10 hverdager Fjernlager 4-10 hverdager
V4053-E


Vis alle produkter fra Champion


Finnes i følgende kategori(er):

Forvandle ditt hjem til en plass fylt med fantastisk musikk! Det beste er at du har total kontroll på alt direkte via din iPhone eller annen smartphone! Med Champions WiFi-app, som finnes for gratis nedlasting for både iOS og Android, kan du styre musikken i hvert enkelt rom. Spill ulike låter i hvert rom eller koble sammen flere høyttalere i serien for å få en enestående og heldekkende lydopplevelse.

Champion AWF320 er den mellomste høyttaleren i familien som inneholder 4 størrelser WiFi-høyttalere med multiroom-funksjon. I tillegg til Wi-Fi har den også støtte for avspilling via Spotify, iHeart Radio, TuneIn, AirPlay og Bluetooth eller om ønskelig, med en 3,5mm-lydkabel. Felles for alle høyttalerne er det moderne og stilrene designet med rette linjer i svart og aluminium.

Om du er ute etter en imponerende lyd, behøver du ikke lete lenger. I denne prisklassen er det vanskelig å finne noe tilsvarende når det gjelder lydkvalitet. Med en innebygd Class-D digital forsterker, hører du alle nyanser i musikken, en tung bass og en klar lyd, som gjør at du opplever musikken slik som den er ment å oppleves. Hvorfor ikke spille litt rolig relax-musikk på badet, de nyeste hitene i stuen og litt stemningssettende soul på soverommet - valget ligger helt i dine hender! Opptil 7 høyttalere kan kobles sammen samtidig og styres via Champion-appen.

Spotify Connect, Airplay...
Høyttaleren har støtte for Spotify, iHeart Radio, TuneIn, Airplay, Wi-Fi og også avspilling via Bluetooth og AUX. Så uansett hvor du har din favorittmusikk, kan du spille den av i høyeste kvalitet på din nye Champion AWF320.

Solid Aluminium
Aluminium har lenge blitt brukt for sin høye kvalitet, stilrene utseende og fordi det også hjelper til å heve alle produkters utseende til et nytt nivå. Så hva kan da være mer selvfølgelig enn å benytte solid aluminium for å gi AWF320 sitt unike og elegante utseende. På toppen er også funksjonsknappene innfelt for en enkel og smidig håndtering.

Enestående Design
AWF320 kommer ikke bare til å gi deg et stykke enestående design til ditt hjem. Når man tenker på design av høy kvalitet og teknisk perfeksjon, så er det ofte forbundet med elegant enkelhet. Dette er noe som AWF320 virkelig reflekterer med sitt rene design som lar materialet og de rette linjene snakke for seg selv.

Trekabinett
Form følger funksjon - AWF300-serien er utrustet med et elegant kabinett i tre som ikke bare forbedrer stabiliteten, men også gir bedre akustikk. Det er ikke rart at mange av de aller beste høyttalerne i verden har rammer i tre.

Høyttaleren har innebygd batteri, hvilket gjør det enkelt å ta med den.

Passer: iPhone, iPad og Apple Watch
Farge: Svart
Forsterker: Integrert Class-D Digital Forsterker
Effekt (RMS): 20W
Streamingstøtte: iHeart Radio, Spotify, Airplay
Wi-Fi: 802.11 b/g/n (støtter kun 2,4 GHz)
Bluetooth: V4.0
Line-in: Ja, 3,5mm
USB-utgang: 5V DC, 1A (Kun til lading)
Batteri: 2200 mAh Litium-ion
Strømforsyning: DC 15V/1.2A
Mål: 220 x 106 x 175mm
Vekt: 2,0 kg
Medfølgende tilbehør: Bruksmanual, 3,5mm lydkabel, ladekabel
App: Champion Wifi

Anmeldelse (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Laddar frågor & svar..

Laddar frågor & svar..

Del bildet
Marker koden, kopier den og lim den inn på bloggen din.


Vis kategorier

Vis topplister Vis merker

Betalingsmåte

Klarna, VISA & Mastercard