Kodak Video Monitor CFH-S15

Kodak Video Monitor CFH-S15

899 kr

Fjernlager 4-10 hverdager Fjernlager 4-10 hverdager
V3904-Z


Vis alle produkter fra Kodak


Finnes i følgende kategori(er):

Følgende beskrivelse er maskinen oversatt og vil bli erstattet. Beskrivelsen er uklart, ta kontakt med oss!


  • 350 ° pan, tilt 105 °
  • HD-kvalitet
  • Levetid 24 timers lagring sky
  • nattsyn
  • omfattende synsfelt
  • 2-veis lyd samtale

CFH S15 forbedrer seeropplevelsen ved å legge muligheten til å panorere 350 ° til venstre, høyre og vipper 105 ° opp og ned for å gi deg full kontroll til å se mer av hva som er viktig.

Sjekk inn med din nærmeste med jevn HD videostreaming, med krystallklart toveis lyd, og automatisk nattsyn med gratis iSecurity + app (iOS, Android).

Det er trust annonse med bevegelsesvarsling, og videoklipp lagres automatisk i nettskyen i opptil 24 timer * og sender også varsler til smarttelefonen eller nettbrettet, slik at du vet hva som skjer (premium lagring og smart gjenkjenning planer tilgjengelig).

En innebygd WiFi extender og intern antenne utvider dekningen av ditt eksisterende nettverk, og integrasjon med IFTTT (Hvis da dette som) iSecurity + Channel som lar deg koble CFH S15 til andre enheter eller programmer for videre automatisering. Med CFH-S15 er alltid nær hjemmet.

Større trygghet:
Avspilling av bevegelse-aktivert video, og sky lagring for de siste 24 timer *. Alle Kodak kameraer S-serien har en levetid 24-timers sky lagring, slik at du kan være sikker på at du aldri går glipp av et øyeblikk.

Smartere planer:
Gjøre mer med valgfri Smart Detection, 14-dagers eller 30 dagers lagring i nettskyen med Smart Detection planer for Kodak S-serien kamera. Smart Detection ikke arrangere en unik datamaskin visjon som filtrerer varsler for "Personal" eller "aktivitet" for å redusere falske alarmer med opptil 98%.

Avansert automatisering:
Koble til en Kodak S-serien kamera til IFTTT (Hvis da dette som) iSecurity + Channel (ifttt.com/isecurityplus) for ytterligere funksjonalitet og egenskaper til andre enheter eller programmer. Med dusinvis av iSecurity + "hvis" - og "gjøre" innstillinger, kan du sette opp automatisk starter eller andre tiltak - for å aktivere eller deaktivere bevegelsesvarsling basert på GP S plassering eller peke kameraet i en annen retning.

  • Gratis 7-dagers sky lagring for det første året. Se tilbake på rörelsektiverade hendelser registrert og lagret med en gratis 7-dagers sky lagring for det første året (gratis levetid 24-timers sky lagring etter det første året).

passer: iPhone , iPad
farge: svart

Anmeldelse (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Laddar frågor & svar..

Laddar frågor & svar..

Del bildet
Marker koden, kopier den og lim den inn på bloggen din.

Vis kategorier

Vis topplister Vis merker

Betalingsmåte

Klarna, VISA & Mastercard