• Enkel overføring av innhold til eller fra din iPhone eller iPad med et microSD-kort
  • Ideel for alle som tar bilder eller video med et sportsvideokamera eller luftkamera
  • Lite og bærbart design med Lightning-kontakt
  • Fungerer sammen med gratis filstyrings-app (App Store)
  • Automatisk og sikker synkronisering av filer
  • 1 års begrenset garanti

Enkel overføring av innhold til din iPhone eller iPad
Lager du action-opptak? Enkel overføring av innhold fra video- eller luft-kameraet til din iPhone eller iPad med Lexar microSD leseren. Denne lille, bærbare leseren er utstyrt med en Lightning-kontakt som gir rask filoverføring, uansett hvor du befinner deg.

Spar tid ved å overføre innhold mens du er på farten. Med Lightning-kontakten er det enkelt å flytte favorittinnholdet til din iOS-enhet på farten. Uansett om du overfører flotte action-bilder eller video, er du dekket.

Se bilder og spill video - hvor som helst. MicroSD leseren er enkel å ha med seg, så du kan se igjennom og spille av innhold fra din iOS-enhet uansett hvor du er.

Utvid minnet på enhetene dine. Ved å overføre filene dine kan du lagre mer på microSD-kortet ditt, noe som gir deg den ekstra plassen du trenger for å ta opp det du gjerne vil.

Multitasking har blitt enkelt. Leseren er også en enkel måte å flytte filer fra en Android eller annen microSD-basert enhet til din iPhone eller iPad. Likeledes er det en smart måte å utveksle innhold mellom dine iOS-enheter.

Lite og bærbart design. Pga. størrelsen er den enkel å ha med i lommen. Lightning-kontakten passer med de fleste iOS-etuier, så du får en enkel plug-og-play-funksjonalitet.

Automatisk og sikker synkronisering av bildene og videoene dine. MicroSD leseren brukes med en gratis og lettbrukt filstyrings-app fra App Store.** Med denne appen kan du også sikkerhetskopiere filene dine, så du ikke trenger å bekymre deg når du er på farten.

_NB: App kreves for bruk av produktet.-

*Understøttede filer: Musikk - MP3/CAF/ACC/AIF/WAV/AIFF/M4A. Video - AVI/FLV/MP4/MOV/M4V/MKV/MPG/RM/RMVB/WMV. Understøtter ikke streaming av DRM-beskyttet innhold. Kontakt din innholdsleverandør for detaljer og restriksjoner.

Egnet for: iPhone og iPad med Lightning-kontakt
Farger: Hvit
<center>
<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/M9MhgsyNpu8?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<br /><br />
<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/7kLyO8MIdII?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
</center>

Anmeldelse (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Laddar frågor & svar..

Laddar frågor & svar..

Del bildet
Marker koden, kopier den og lim den inn på bloggen din.

Vis kategorier

Vis topplister Vis merker

Betalingsmåte

Klarna, VISA & Mastercard