Følgende beskrivelse er maskinen oversatt og vil bli erstattet. Beskrivelsen er uklart, ta kontakt med oss!


Satechi Eco-lær Musematte er en optimal postkort for arbeid, lek, studier, surfing og mer. Den slanke og moderne design ser flott ut på alle arbeidsområder og beskytter bordflaten mot riper. Når det er laget av syntetisk lær er glatt overflate av musematte gir nøyaktig kontroll mus og tåler hard bruk.

Moderne utseende:
Denne musematten er laget av imitert skinn og har en elegant design som spesielt utfyller Mac, MacBook, iMac og Mac Mini . De avrundede kantene ikke holde i armer eller andre ting.

Bærekraftig design:
Denne musematten tåler tøff daglig bruk. Det er ikke bare sterk, men også også tynn og lett. Gummi Topping under absorberer vibrasjoner og hindrer den i å gli på bordflaten. Det er solid nok til å tåle mange timer med spilling, arbeid, studier, og mer.

Presis og nøyaktig:
Den fine overflaten av musematte gir raskere og mer presise musebevegelser, tilsiktede type mus, optisk eller laser. Musen glir jevnt over overflaten uten avbrudd og innsats. Oppleve en bedret styring av mini møllen musebevegelser, raske bevegelser og mus kommandoer.

farge: Svart, blå, brun
materialer: kunstlær
dimensjoner: 24,9 x 18,2 x 0,5 cm
vekt: 249 gram

Anmeldelse (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Laddar frågor & svar..

Laddar frågor & svar..

Del bildet
Marker koden, kopier den og lim den inn på bloggen din.

Vis kategorier

Vis topplister Vis merker

Betalingsmåte

Klarna, VISA & Mastercard