Satechi Reseladdare 75W

Satechi Travel Charger 75W

649 kr

Fjernlager 4-10 hverdager Fjernlager 4-10 hverdager
E54-Z


Vis alle produkter fra Satechi


Finnes i følgende kategori(er):

Følgende beskrivelse er maskinen oversatt og vil bli erstattet. Beskrivelsen er uklart, ta kontakt med oss!


Med Satechi 75W reiselader, har du alltid strøm til alle enhetene dine når du trenger det. Med en USB-C-port (opptil 60W) til datamaskinen med USB-C-inngang, to USB 3.0-porter og en Qualcomm Quick Charge 3.0-port for rask lading av opptil fire av dine enheter samtidig (maks opp til 75W ).

trust annonse med en praktisk lampe som viser når reiseladeren er brukt og en avtagbar plugg for kompakt, enkel lagring.

USB strømforsyning C
Koble smarttelefon, nettbrett og / eller laptop for en rask og sikker lading, opp til 60W. Perfekt størrelse for å ta med deg på farten for enkel tilgang til en bærbar type-C ladeporten. Med rask lading for iPhone X, 8 og 8 Plus med Apple MFi-sertifisert USB C til Lightning kabel.

Qualcomm Quick Charge 3.0
Opptil 38% raskere og mer effektivt enn Quick Charge 2.0, bruker Satechi reiseladeren til å lade en rekke enheter som støtter Quick Charge (inkludert de fleste HTC-, Samsung - og LG-telefoner). Inkluderer 2 ekstra USB-porter til samtidig lade andre USB A-enheter.

reise vennlig
Har et bredt spenningsområde (100-240V) passende for varierende spenningskravene for reise til ulike land. Med den bærbare og kompakte designen passer reiseladeren perfekt i vesken, ryggsekken eller håndbagasje. Separate adaptere / omformer kan være nødvendig.

moderne design
Kompakt nok til å passe i vesken, ryggsekken eller kofferten, men stilig nok til å komplettere din Apple tilbehør. Nå tilgjengelig i rymdgrå.

kompatible enheter
MacBook / MacBook Pro (opp til 60 W), iPad Pro / Air / Mini , iPhone X / 8 Plus / 8/7 Plus / 7/6 Plus / 6, Nintendo Switch, Samsung Galaxy Note 8, S8 / S7 / S6 og mest smarttelefoner, nettbrett og USB-stasjoner.

passer: Enheter med USB-A eller USB-C
farge: Rymdgrå
porter: 1 x USB C PD, 2 x USB-A, 1 x QC 3.0

Anmeldelse (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Laddar frågor & svar..

Laddar frågor & svar..

Del bildet
Marker koden, kopier den og lim den inn på bloggen din.

Vis kategorier

Vis topplister Vis merker

Betalingsmåte

Klarna, VISA & Mastercard