Følgende beskrivelse er maskinen oversatt og vil bli erstattet. Beskrivelsen er uklart, ta kontakt med oss!


Kombinasjonen mellom håndholdte Steadicam (tilsvar smoothee) med et 3-akset motorisert slingrebøyle stabilisator "powered by YUNEEC" koplet til håndgrepet.

Riggen (med telefon) fly fritt og adskilt fra håndtaket (som alle Steadicam s) - nå helt jevn og stabil ved hjelp av den motordrevne slingrebøylen.

Alle bevisste bevegelser (pan / tilt) er gjort med fysisk påvirkning (som alle Steadicam e), men den motoriserte slingrebøylen gir en motstand som simulerer en betydelig større masse (simulert treghets) som gjør alle bevegelser "myk flytende" og tiltalende å se på.

Det er mulig å innstille spenningen på flere forskjellige måter, avhengig av erfaring og den ønskede bilder. Det interne batteriet varer i opptil 8 timer, men du kan også bruke av / ingen makt.

Det har, som smoothee, en universell monterings for smarttelefoner (med kameraet mot kanten) som kan være mellom 58-80mm bred og med en maksimumsvekt på 200gr. Spenning er også kompatibel med GoPro Hero 5, 4 Hero og Hero +. Brakett inkludert.

Slås enkelt sammen i forbindelse med transport.

Ladekabel til batteriet inkludert.

passer: iPhone
farge: svart

Anmeldelse (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Laddar frågor & svar..

Laddar frågor & svar..

Del bildet
Marker koden, kopier den og lim den inn på bloggen din.

Dokument:

Vis kategorier

Vis topplister Vis merker

Betalingsmåte

Klarna, VISA & Mastercard