Bestill senest 08.00 den 14 desember til jul levering! Les mer om jula med oss her.
Tangent DAB2go+

Tangent DAB2go +

1 999 krVis alle produkter fra Tangent


Finnes i følgende kategori(er):

Følgende beskrivelse er maskinen oversatt og vil bli erstattet. Beskrivelsen er uklart, ta kontakt med oss!


Tangent DAB2go + er den nyeste tillegg til Tangent "s velkjente 2go-serien, og som sine forgjengere i serien gir DAB2go + deg god lyd, god brukervennlighet og den nyeste teknologien - alt sammen smakfullt pakket i en klassisk dansk design.

De to store roterende knappene på toppen av DAB2go + gjør det enkelt å slå på og av radioen, styre volumet, velge radiostasjon og mye mer. Samtidig gir den store fargeskjermen en perfekt oversikt over alle funksjoner.

Ta det ut:
Som bærbar radio har Tangent DAB2go + et godt designet og praktisk håndtak som gjør det enkelt å bære den rundt i huset, i hagen eller på stranden.

Du kan også nyte den vakre lyder overalt i opptil seks timer takket være den innebygde batteriet, som automatisk lastet opp hver gang du kobler Tangent DAB2go + til makten.

Bluetooth og AUX:
Hvis du vil spille av musikk fra smarttelefonen eller en annen enhet, kan du bruke DAB2go + som en spillbar og bærbar høyttaler. Du kan streame lyden trådløst via Bluetooth. Det er også en AUX-kabel ( mini jack) kabel.

radio:
Tangent DAB2go + er selvfølgelig også en radio med rask tilgang til mange stasjoner. Du kan lytte via FM, DAB og den nye DAB +.

Dansk velvære:
Lyden av Tangent DAB2go + er akkurat som forgjengerne helt på toppen. Den spesialutviklede bredbåndshøyttalerenheten gir svært god lydkvalitet i tale og musikk, og med muligheten til å velge mellom 8 forskjellige forhåndsprogrammerte lydinnstillinger (equalizer), kan du alltid finne lydbildet som passer til din smak.

På veggen eller bordet:
Tangent DAB2go + kan selvsagt være hvor som helst, på et bord, en hylle, eller noe helt annet. Som noe unikt med Tangent 2go-serien, kan alle modellene også henges på veggen med en spesiell veggmontering (kjøpes separat).

funksjoner:
  • DAB / DAB +
  • FM
  • Dobbel alarm med snooze-funksjon
  • Bluetooth
  • Fargeskjerm
  • Innebygd oppladbart batteri
  • Dansk design og lyd

passer: iPhone , iPad
farge: Svart, hvit, brun (valnøtt)
dimensjoner: 25 x 15 x 8 cm
vekt: 2 kg

Anmeldelse (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Laddar frågor & svar..

Laddar frågor & svar..

Del bildet
Marker koden, kopier den og lim den inn på bloggen din.

Vis kategorier

Vis topplister Vis merker

Betalingsmåte

Klarna, VISA & Mastercard