Marbotic Smart Numbers

Marbotic Smart Numbers

459 kr

Fjernlager 4-10 hverdager Fjernlager 4-10 hverdager
V8165-Z


Vis alle produkter fra Marbotic


Finnes i følgende kategori(er):

Den tilkoblede leken Smart Numbers samspiller med iPad og pedagogiske apper inspirerte av Montessori-pedagogikk. Marbotic tilbyr de beste av fysiske og digitale spill gjennom å tilkoble tre-tall til 3 apper for læring på nettbrett.

Smart Numbers er den ultimate læreopplevelsen for barn i alderen 3 til 6 år. Disse 10 tilkoblede tre-trallene samspiller med nettbrett og 3 kostnadsfrie apper for læring, for å lære seg å regne og beregne. Legg helt enkelt tre-tallene mot nettbrettets skjerm og se når det magiske inntreffer!

Smart Numbers appene er tilgjengelige på både svensk og dansk!

  • Det beste av tradisjonelle leker og touchskjermteknologi
  • Opplev den tidløse skjønnheten i treklosser og fremtidens læring
  • 10 interaktive tre-tall for nettbrett
  • 3 kostnadsfrie apper for å lære seg regning og beregning
  • Sikre leker for barna! Smart Numbers er passive deler. De fungerer helt enkelt med den statiske elektrisiteten hos kroppen. Hverken WiFi, Bluetooth eller batteri behøves. Skånsom mot nettbrettets skjerm
  • Smart Numbers er kompatible med iPad og de fleste Samsung nettbrett.
  • Tilgjengelig på 9 språk: Hjelper deg å lære barn å regne på sitt eget språk, og på andre språk! Engelsk, Svensk, Dansk, Fransk, Spansk, Tysk, Italiensk, Portugisisk og Hollandsk er tilgjenglig.
Teknologileker med sjel, inspirert av Montessori
For å hjelpe barn til å lære, tror vi sterkt på å aktivere barnas hender like mye som deres hjerner. Derfor har vi skapt denne unike interaksjonen mellom tre-tall og nettbrett. Ditt barn utvikles trinnvis med 3 kostnadsfrie apper som stimulerer barnets fantasi og kreativitet.
Appene
Dekker regning opp til 10, subitisering, problemløsning med addisjon og subtraksjon, regne opp til 100 med enheter og titall Utformet av utdanningseksperter, med hjelp av lærere, inspirert av Montessori-pedagogikk.
10 Fingers
Det er enkelt å regne opp til 10 med fingrene og Smart Numbers! Lær deg å kjenne igjen sifre, subitisere og å løse dine første addisjoner!
Opp til 100
Bruk de typiske Montessori perlene for å bygge tall med hjelp av enheter og titall. Du kommer til å se at det er så enkelt å regne opp til 100! Utfordre deg selv gjennom å gjette manglende nummer i en rad og å kjenne igjen nummer skrevet med bokstaver.
Mer eller mindre
Løs addisjoner og subtraksjoner i selskap av søte små monster og havdyr. Du kommer til å utfordres til å kjenne igjen kvantiteter og å løse oppgaver med manglende nummer.
Passer: iPad

Anmeldelse (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Laddar frågor & svar..

Laddar frågor & svar..

Del bildet
Marker koden, kopier den og lim den inn på bloggen din.

Vis kategorier

Vis topplister Vis merker

Betalingsmåte

Klarna, VISA & Mastercard