Kenu Groovies Kid's Headphones - blå

Kenu Groovies Kid's Headphones

289 krVis alle produkter fra Kenu


Finnes i følgende kategori(er):

Hodetelefonene Groovies er spesielt designet for barn og gir en førsteklasses lyd med en volumbegrensende teknologi som er trygg for unge ører.

Dine barn kommer til å se stilige ut samtidig som de hører på musikk, filmer og spill. Det beste er funksjonen Sharelink som lar en venn være med og nyte moroa!

Trygge for unge ører:
Groovies benytter en spesiell volumbegrensende teknologi som opprettholder lydtrykknivået ved 85 dB, noe som anbefales av American Academy of Otolaryngology, hvilket gir deg trygghet for uavhengig bruk. Trygge materialer og allergivennlige øreputer brukes for komfort hele dagen.

Lyddeling via Sharelink:
Sharelink-funksjonen gjør at en venn kan lytte til samme låt, bok eller spill. Koble bare et ekstra par hodetelefoner til den åpne hodetelefoninngangen så synkroniseres de uten bruk av en separat splitter.

Opptil fire personer kan dele lyd sammen gjennom å benytte flere Groovies. Hvert par hodetelefoner levereres med en avtagbar kabel som muliggjør tilkobling til høyre eller venstre øre, avhengig av hvor de er plassert i bilen.

Førsteklasses lydkvalitet:
Hodetelefoner for barn burde ikke gå på akkord med lyd bare fordi de er for barn. Groovies har spesialtilpassede 40mm-ørepropper som leverer fyldig lyd som normalt finnes i premiumhodetelefoner utformet for voksne, men på sikrere nivåer.

Den avtagbare kabelen har gullkledde lydinnganger for å sikre en høy signalkvalitet. Øreputer i plysj og skum gir komfort hele dagen samtidig som de utelukker omgivende lyd.

Barnesikre med komfort hele dagen:
Groovies er utrolig slitesterke uten hengsel som går i stykker. Hodebåndet er ekstremt fleksibelt og gir den perfekte sikre passformen, mens de myke øreputene i memory foam gir komfort hele dagen.

Groovies er justerbare for å passe barn i alderen 3+ og også voksne.

Passer: iPhone, iPad
Farge: Svart, blå, rosa
Kontakt: 3,5 mm
Kabellengde: 110 cm

Anmeldelse (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Laddar frågor & svar..

Laddar frågor & svar..

Del bildet
Marker koden, kopier den og lim den inn på bloggen din.

Lignende produkter
Trust Sonin - Kids Headphones
Behagelige hodetelefoner for barn med integrert volumbegrensning
Mer informasjon
Vis kategorier

Vis topplister Vis merker

Betalingsmåte

Klarna, VISA & Mastercard